Priori

PRIORI

Heeft u wel eens nagedacht over de schade en negatieve impact op het milieu door plastic verpakkingen als u minerale foundations koopt?
U hoeft niet langer de natuur op te offeren voor een perfecte huid. CoffeeBerry® Natureceuticals™ Perfecting Minerals zijn prachtig verpakt in eco-vriendelijke potjes, gemaakt van Ingeo Plastic, een biologisch afbreekbare plasticsoort op basis van plantaardige grondstoffen- dus geen olie!!
CoffeeBerry® Perfecting Minerals zijn 100% natuurlijk en is de eerste en enige huidverzorgende minerale make-up met het CoffeeBerry® extract (‘s werelds eerste en unieke mycotoxin-vrije koffiebesextract en de meest krachtige anti-aging botanical van moeder natuur) die vrije radicalen bestrijdt. Het CoffeeBerry® extract heeft een huidoplichtende anti-aging werking, die uw huid er iedere dag jonger uit laat zien, als u het gebruikt.
Zorg voor de natuur en de natuur zorgt voor u
Dankzij het gebruik van Ingeo™ natuurlijk plastic in 100.000 verpakkingen voor onze CoffeeBerry® Perfecting Minerals, besparen we ruim 6800 liter brandstof. Dit is gelijk aan de uitstoot van schadelijke stoffen die een auto heeft bij het rijden van bijna 50.000 kilometer en vermindert het dus mede het broeikaseffect. Als u kiest voor PRIORI® CoffeeBerry® Perfecting Minerals, dan heeft uw keuze dus een positieve invloed op het milieu.
Alle voordelen op een rij!
De CoffeeBerry® Perfecting Minerals lijn bevat foundations, een bronzing product, een concealer en een finishing touch. Alles wat nodig is om op een natuurlijke manier uw schoonheid te perfectioneren:
-100% natuurlijke mineralen
-Krachtige anti-aging eigenschappen
-De hoge natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen dankzij heT CoffeeBerryextract
-Breed spectrum UV-bescherming met een SPF 25, UVA 10 en PA+++
-Laat de huid ademen
-Aanbevolen door de Amerikaanse ‘Skin Cancer Foundation’
-Milieubewust en 100% veilig
-Eco-vriendelijke verpakkingen, gemaakt van biologisch afbreekbaar, plantaardig plastic
-Vrij van parabenen
-Klinisch getest
-Dierproefvrij
-Vrij van dierlijke ingrediënten
-Milieuvriendelijke kwasten

Kijk hier: Mineral Skincare brochure Botanical Complex

Large Kabuki Brush klein PRIORI Mineral Skincare klein PRIORI Mineral Skincare - Klein voornafotos1