Micro-Needling

Micro-Needling is een revolutionaire behandelingsprocedure waarbij met een medische roller (Dermaroller™) met microscopisch kleine naaldjes (van chirurgisch staal) tussen 1,0 en 1,5 mm lengte, doelgericht over de huid gerold wordt. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid (dermis).
Er is specifiek voor deze naaldlengte gekozen omdat dit tot een betere huidconditie leidt en voor een langdurig effect zorgt. Hierdoor zijn er uiteindelijk minder behandlingen nodig dan wanneer er een naaldlengte van 0,5 mm gebruikt wordt.
De huid zal direct op de micro-needling reageren. Het zal zo snel mogelijk willen herstellen en start direct met een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van collageen- en elastine vezels. Een bijkomend voordeel is dat de huid 200x beter in staat is om active ingredienten en werkstoffen op te nemen. Dit alles resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid. Het is bijvoorbeeld een geweldige manier om van grove poriën af te komen. Maar er is nog meer!
Micro-Needling resulteert in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij:
-Rimpelvervaging en lijntjes in gezicht, hals -en decolleté.
-Verouderde en zonbeschadigde huid
-Vermindering of vervaging van ouderdoms -en pigmentvlekken
-Littekenvermindering
-Grove poriën
-Striae vermindering
-Vermindering van couperose
-Onderhoud van de huidconditie
-Verstevigen van de huis
Hoe vaak moet ik behandeld worden?
Micro-Needling doet men in eerste instantie in kuurverband. De textuur verandert al na enige dagen en zal 6-8 weken op zijn top zijn. Pas na 10 weken kan er een vervolgbehandeling worden ondergaan. Een gemiddelde kuur bestaat uit ongeveer 3 behandelingen, (bij diepe littekens zeker 5-6 keer). Daarna kan men evt. over gaan op onderhoudsbehandelingen. De frequentie hangt af van wat u verder aan huidverzorging doet en aan de huidkwaliteit.
Zijn de behandelingen pijnlijk?
Wanneer u in het instituut wordt behandeld, dan wordt deze behandeling uitgevoerd met een roller of stempel met een naaldlengte van minimaal 1,0 tot 1,5 mm. Deze behandelingen zijn zonder verdoving pijnlijk. In die gevallen wordt u dan ook voor- behandeld met een verdovende crème, die u op doktersrecept zelf dient te verzorgen.
Is het veilig?
Micro-Needling is volkomen veilig wanneer er volgens voorschrift wordt gehandeld. De rollers worden gebruikt van het merk Dermaroller™ Ze zijn steriel verpakt en worden na gebruik in een naalden container weggegooid. Deze mogen niet hergebruikt worden, ook niet na een speciale reiniging en ook niet als deze later voor dezelfde persoon gebruikt wordt. Dermaroller™ is in bezit van een CE goedkeuring en ISO 13485 certificering voor medisch materiaal type 1.
Zijn er contra indicaties?
De behandeling mag niet worden ondergaan bij:
-een geïnfecteerde huid
-eczeem
-actieve acne
-rosacea
-schimmelinfecties
-op wratten en moedervlekken.
Is het resultaat duurzaam?
In geval van littekens krijgt u een blijvend resultaat. In geval van anti-aging kan u lang plezier hebben bij een gepast onderhoud. Het resultaat van een kuur behandeling zal per jaar ongeveer 20 % afnemen. Dus wanneer u ongeveer 1 keer per jaar weer een behandeling zal ondergaan en een goede thuisverzorging gebruikt zal dat een lang effect hebben.
Wat zijn de voordelen van een behandeling?
Uw huid blijft volledig intact
De behandeling kan oneindig herhaald worden.
Uw huid wordt sterker, weerbaarder, dikker en strakker met een jeugdige uitstraling.
Een hoge absorptie (75 tot 85%) van iedere actieve werkstof.
Kan uitgevoerd worden op elke zone van het gelaat, hals en decolleté.
Geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de dunne huid (met couperose)
Voor elke leeftijd. Zeer goed alternatief als u op zoek bent naar een niet-chirurgische behandeling!
Kortom; Dermaroller™ is dé ideale oplossing voor u!

Laser re surfacing

voorna 1
voorna 2
voorna 3
voorna 4