Laviesage

LAVIESAGE

De term Nutricosmetics refereert aan nutritionele voedingssupplementen die de huid in functie en kwaliteit kunnen ondersteunen. Ze kunnen de structuur verfijnen en de stevigheid vergroten, daarnaast ondersteunen bij behandelingen van de schoonheidsspecialist, vooral bij huidverbetering.  Vele macro- en micronutriënten zijn beschikbaar voor deze effecten, onderbouwd met talloze medisch-wetenschappelijke studies. Het betreft vooral echte onderzoeken bij mensen en geen testjes in een laboratorium. Zo kunnen macro
nutriënten zoals collageenpeptides of mucopolysacharides duidelijk de stevigheid verbeteren waarbij micronutriënten zoals vitamine C een antioxidatieve werking tonen. Daarnaast is vitamine C van cruciaal belang voor de vernieuwde collageensynthese.
Ook omega-3 vetten, ceramides of squaleen vertonen functionele lange-termijn-effecten. Samen met carotenen, flavonoïden en polyfenolen kunnen ze de huid uitstekend beschermen tegen overmatige ultraviolette straling terwijl ze wel de cruciale productie van vitamine D toelaten. Nutricosmetics kunnen daarmee vooral huidveroudering en vervroegde rimpelvorming effectief beperken.
LavieSage heeft een volledig assortiment aan nutricosmetics, aangetoond effectief, die bij consequent gebruik een krachtig anti-aging effect heeft op de huid maar ook op de algehele gezondheid. Hieronder geef ik u meer informatie over de twee basisproducten van het uitgebreide assortiment.

Skin Protect

Natuurlijke huidbescherming komt in onze huid via de voeding. De kleurstoffen die planten produceren om zich zelf tegen zonlicht te beschermen werken namelijk ook voor ons. Helaas is de huidige voeding grotendeels geraffineerd waardoor veel te veel nuttige stoffen zijn verwijderd. Skin Protec zit echter boordevol met extracten uit planten die de huid haar natuurlijke zonnefilter terug geeft.
Hoef je dan helemaal niet meer te smeren met een zonnefactor? Dat hangt natuurlijk af van de intensiteit en duur van de zonlichtblootstelling. In Nederland kunt u bij dagelijks gebruik van de Skin Protec prima de zon in voor uw D3 opbouw, bijvoorbeeld 15 tot 30 minuten. Wilt u veel langer en bent u gevoelig voor verbranden? Gebruik dan na die tijd alsnog een SPF zodat u wel de voordelen heeft van de D3-opbouw maar toch niet zult verbranden, want dat mag nooit!

Skin Balance

Skin Balance bevat allerlei vetten en allerlei vetten en antioxidanten om de huid ook weer rijkelijk te verzorgen via de voeding. Door de squaleen, bijvoorbeeld, krijgt u ook weer een extra zonnefilter dat bewezen effectief is tegen huidveroudering. Daarnaast remt squaleen het vochtverlies in de huid. Een ander voordeel van de Skin Balance is de rijkelijke aanwezigheid van omega-3 vetten. Deze zijn zeer voedend voor de huid en remmen verbranding sterk af. Ze zorgen voor een goede vettenbalans en verlagen zo de ontstekingsgevoeligheid. Het is een ideaal duo, de Skin Protect en de Skin Balance. Ze vullen elkaar aan en verbeteren de absorptie. Naast een goed beschermde huid leveren ze ook een bijdrage in de rest van uw lichaam.
Voor advies en/of bestellen stuur een email naar: info@schoonheidssalonmillennium.nl

Kijk hier : brochure-laviesage-producten

Balance Skin 150CC copy      Boost&Lift Skin BLIK copy kopie      B_P_B kopie