Duurzaam ontharen IPL
Harsen, scheren en epileren is voor veel vrouwen het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en vaak lastig ritueel. Maar waarom al deze moeite nog, als je ook pijnloos, veilig en snel je haren duurzaam kunt verwijderen? Dit kan nu met de Record 618.
Het is een nieuwe techniek van duurzaam ontharen; met lichtflitsen (Intense Pulse Light = IPL genaamd). Er worden lichtflitsen op de huid gegeven. Deze lichtflitsen worden opgenomen door het pigment van de haar. Het licht wordt omgezet in warmte en naar de haarwortel geleid. Zodra de temperatuur in het Haarzakje even boven de 70 C bedraagt heeft dit een gewenst stollingseffect tot gevolg. Hierdoor sterft het haarzakje en wordt het vermogen om opnieuw te groeien vernietigd.
Stelt u zich eens voor dat u geen last meer heeft van pijnlijk ingegroeide haartjes, stoppeltjes, irritaties en ontstekingen. Oksels, bikinilijn, kin, bovenlip en onderbenen kunnen behandeld worden mits de haren én wortels donker zijn!
Hoe vaak?
Het noodzakelijke aantal behandelingen van een ontharingskuur en het uiteindelijke reductieresultaat is naast restrictieve factoren o.a. sterk afhankelijk van het soort huid-/haartype en lichaamslocatie. Gemiddeld komt men op 8 à 10 behandelingen.
Per behandeling kunnen alleen de haren in de anagene fase vernietigd worden. Na afloop van de kuur kan zo`n 80-90% van alle haargroei verwijderd zijn. Rode, blonde en grijze haren, alsmede overgangs-/donsbeharing hebben geen pigment en kunnen niet met IPL en/of Laser behandeld worden. Hoewel negroïde huidtypes voor behandeling zijn uitgesloten, zijn de overige getinte huidtypes wel uitermate geschikt voor IPL behandeling.
Is het resultaat altijd perfect?
Ook al komen uw haren en huid in aanmerking voor de behandeling, dan wil dit niet zeggen dat er 100% procent resultaat behaald kan worden. In de meeste gevallen zal een duidelijke vermindering van de haargroei optreden, vaak al na een behandeling. Soms is het echter pas zichtbaar na 2 of 3 behandelingen. Garanderen dat er nooit meer haar groeit op de behandelde plaats kunnen wij niet, er kunnen altijd rustende haren zijn die op een later tijdstip door invloeden van hormonen, medicijnen of veranderingen in uw lichaam geactiveerd worden. Maar u kunt dan wel tegen die tijd een soort “refreshment” van 1 behandeling ondergaan met een prijsreductie van 50% korting.
U betaalt per behandeling en bepaalt zelf of u doorgaat voor perfectie of dat het resultaat voldoet.
Het intake gesprek is kosteloos, dus bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak!
Contact