BABOR

Babor

Al meer dan 50 jaar onderzoekt BABOR de menselijke huid en ontwikkelt complete verzorgingsconcepten in harmonie met de natuur, die het welbevinden verhogen en de individuele schoonheid optimaal tot zijn recht laat komen.
Volgens de filosofie van BABOR, het beste uit de natuur te combineren met de nieuwste wetenschappelijke inzichten, bestaan producten van BABOR hoofdzakelijk uit natuurlijke actieve stoffen die uit planten worden gewonnen. Deze worden ontwikkeld op basis van gefundeerd eigen onderzoek en volgens de strenge richtlijnen voor de bescherming van soorten.
De hoge zuiverheid en kwaliteit van de inhoudsstoffen komt tot uitdrukking in de overtuigende werking en uitstekende huidverdraagzaamheid. Deze aspecten worden regelmatig bevestigd in onafhankelijke dermatologische en klinische tests en door talrijke klanten van BABOR over de hele wereld. De producten worden ontwikkeld volgens de strenge richtlijnen voor de soortbescherming van planten en met strikte vermijding van dierproeven. De grondstoffen van onze cosmetische producten worden daarbij zo veel mogelijk uit duurzame biologische teelt gewonnen.
Beleef de complete werking van BABOR in schoonheidssalon Millennium…..

babor flesjesSK_AdvancedBiogen_Gruppe_RGB_300SK_SensationalEyes_RGB_300SK_VitaBalance_RGB_300